Doç.Dr.
Mustafa ÖZTÜRK
Birim
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
İletişim
(+90) 264 295 3859
H-indeks (WoS)
--
Atıf (WoS)
--
H-indeks (Scopus)
--
Atıf (Scopus)
--
H-indeks (Google Scholar)
--
Atıf (Google Scholar)
--

ANAHTAR KELİMELER

AAS (1)
Acid whey (1)
Apple (1)
Biocontrol (1)
C. albidus (1)
Fermented (1)
Fresh-pack (1)
ICP-OES (1)
LIBS (1)
P. expansum (1)
PCA (1)
Pickle (1)
PLS-DA (1)
Texture (1)

Akademik Görevler

YARDIMCI DOÇENT
2017
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2014
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Öğrenim Bilgisi

Doktora
2012 – 2014
The University of Wisconsin Madison

Gıda Bilimi

Tez adı: Investigating the effect of high hydrostatic pressure processing on textural, rheological, and sensory properties of cheese

Yüksek Lisans
2009 – 2012
The University of Wisconsin Madison

Gıda Bilimi

Lisans
2003 – 2007
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

BM SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AMAÇLARI

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları yoksulluğun son erdirilmesi, çevrenin korunması, iklim krizine karşı önlem alınması, refahın adil paylaşımı ve barışı hedefliyor.